donderdag 11 oktober 2012

Kringloop

Weer lekker rondje kringloop gedaan samen met mijn mams, die daar ook zo gek van is. Helaas niet heel veel gevonden, maar wel een supertoffe groene koffer. Echt mijn kleur!!
Ga eens kijken of ik daar een mooi stofje voor kan vinden voor de binnenkant.
En vond nog een tafeltje wat je daar achter ziet, ga ik opknappen voor de verkoop op een kerstmarkt dit jaar **waarover later meer**..
Oh ja, en die spiegel met facet rand, nog mooie oude kledinghangers, een rieten tas, een.... **ahum, niet zoveel toch?**
Gaan jullie weleens naar de Kringloop? En waar ga je dan naar op zoek? Knap je dan ook weleens wat op?
 
 

5 opmerkingen:

MeMaree zei

Leuk he, kringlopen?! We hebben hier sinds kort een nieuwe in de buurt. Vind ik zo leuk! Ik zoek vooral naar oude boeken of nieuwe boeken met mooie plaatjes om uit te knippen.

martine zei

ik werk bij een kringloop als vrijwilligster!! te leuk om te doen. 1x per week is t weer elke keer spannend wat er binnen komt.... bij ons in de buurt heb je heel wat kringloopwinkel en ik kom er erg graag. altijd vind je er wel weer wat leuks. in "gewone" winkels kom ik niet zo veel meer. kijk vaak toch eerst in een kringloop of ze daar hebben wat ik zoek. laatst nog een mega schattig laag kastje/burotje voor onze dochter op de kop getikt. zag er niet uit, maar na een middag schuren en verven was hij weer als nieuw en helemaal in de kleur die ik wilde ;
) en dat voor 17 euro. dat lukt je niet in een gewone winkel haha.....

Bij Saab zei

@Maria Ja vind het heerlijk kringlopen! Boeken zijn inderdaad ook heel leuk om naar te zoeken (vooral mooie prenten ja!)

@Martine Oh jee, dan moet je wel veel zelfbeheersing hebben als je bij kringloop werkt denk ;)? Terwijl aan de andere kant jij wel als 1e bij de spulletjes kan kijken. Dat is dan wel weer mooi meegenomen (en je kunt het de week erop eventueel weer terugbrengen haha!)

het Meisje van de Zeppelinfabriek zei

Wat een leuke vondsten! Hier moet je toch al goed je best doen om leuke spullen te vinden in de kringloopwinkels. Gisteren wel nog 3 leuke tasjes en een Chinees koekendoosje gevonden.
Leuke blog zeg, ik blijf je volgen!

Bij Saab zei

Bedankt voor je reactie @Meisje vd Zeppelinfabriek! Dat maakte me ook gelijk nieuwsgierig jouw naam :D. Gelijk ook jouw blog bekeken en ik volg je ook.. Leuk blog ook hoor!