zaterdag 30 juli 2011

Trakteren is een feest!

Het is altijd een feest om je kind stralend zijn traktaties te zien uitdelen op school. Die (zenuwachtige) blije koppies van je kind maakt je dag goed. Maar pfff, wat een voorwerk en stress kan jij als moeder (of vader) hebben om weer eens wat te verzinnen. (Of je maakt het jezelf gewoon moeilijk dat kan natuurlijk ook). Je wilt het liefst een leuke traktatie wat niet te moeilijk is, maar wel een klein beetje origineel :)..
Eerder hier en hier schreef ik over de traktaties voor mijn 2 jongens.
De oudste was in mei jarig en heb ik voor hem via Partygifts een wikkel gemaakt voor een rol snoep.


Hier vind je allerlei wertekeningen om gratis je eigen persoonlijke wikkel te maken voor allerlei traktaties. (En zie je die leuke vlaggetjes, deze zijn van Jurianne Matter, maar dat even terzijde ;))
Verder had mijn jongste zoon laatst zijn afscheid van de peuterspeelzaal en gelijk de traktatie voor zijn 4-jarige verjaardag. Eerder zei ik al dat ik een nav dit idee bij Party-Kids een afscheidsknuffel zou gaan maken. Uiteindelijk begon ik toch nog veel te laat en heb ik deze knuffels voor hem gemaakt, met een snoepje erbij en de tekst: Luuk geeft jullie allemaal een dikke afscheidsknuffel.

Update Juni 2013: Voor de werkbeschrijving van de afscheidsknuffels, klik HIER


Wil je nu toch heel makkelijk en snel een leuke traktatie scoren, dan is misschien De Traktatiecorner nog wel iets voor je..

Een heel fijn weekend! (Ik ga aan de pizza mmmmmmm...)

Geen opmerkingen: