- 1 pak diepvriesbladerdeeg (10 stuks)
- 300 gram half om half of rundergehakt
- 1 stengel bosui
- 2 "kneepjes" rode peper puree (verkrijgbaar in de koeling bij de groenten in de supermarkt) of je kunt natuurlijk een rood pepertje fijnsnijden, maar ik ging voor de makkelijke weg :)
- 1 teentje knoflook geperst
- peper en zout naar smaak
- 1 losgeklopt ei
- sesamzaadjes
- Laat bladerdeeg 5-10 minuten ontdooien
- Verwarm de oven voor op 225 graden celsius
- Snij het bosuitje heel fijn
- Meng het gehakt, het bosuitje, uitgeperste knoflook, de rode peperpuree, en peper en zout naar smaak. En maak hier 20 kleine rolletjes van.
- Snij het bladerdeeg door de helft, leg hier de rolletjes gehakt op, en vouw het bladerdeeg dicht.
- Bestrijk de bladerdeeghapjes nu met het losgeklopte ei en strooi er de sesamzaadjes over.
- 20 minuutjes in de oven en klaar zijn ze!
Hoor graag commentaar of opmerkingen als je dit receptje hebt geprobeerd, of jij nog een lekkere vulling weet! Eet smakelijk...
Geen opmerkingen:
Een reactie posten