woensdag 14 december 2011

Hoera, ik ben tante geworden!

Afgelopen week was het dan zover! Maandag 12 december jl. is mijn lieve nichtje Tess geboren!
Het is een lief klein poppetje met alles er op en eraan. Echt een mooi meisje en ik ben helemaal verliefd...
Zoals beloofd, zou ik een Give-Away doen zodra mijn nichtje geboren zou worden, dus bij deze!
Wat ik weggeef is dit leuke setje stickers die ik ook voor mijn zusje besteld heb bij Babycakes Design Co via Etsy.

Het is echt de moeite waard om hier eens te gaan kijken, want ze heeft hele leuke spullen en de levering is snel.
Het setje bestaat uit 12 stickers met de maanden 1 t/m 12 en iedere maand kun je bij je baby een sticker op een (wit) rompertje plakken en een foto van hem/haar maken. Zo zie je heel leuk de ontwikkeling van je kind.Daarna kun je ze natuurlijk in een fotoboek plakken.

Het enige wat je moet doen om dit setje te krijgen, is mijn blog volgen en een leuke reactie achterlaten waarom jij dit setje wilt hebben.
Op 23 december 2011 om 21.00 uur zal ik via een trekking laten weten wie de gelukkige eigenaar word van dit leuke setje..
Dus veel succes en een fijn weekend!

De winnaar is (geen verrassing :): 2 suskes!! Van harte gefeliciteerd met jullie prijs en de hele leuke reactie! Als jullie je adres willen mailen naar saabshoutenspeelgoed@kpnmail.nl dan stuur ik jullie zo snel mogelijk het leuke setje op!

3 opmerkingen:

2 suskes zei

Wat geweldig een klein famke erbij! Fan herte lokwinske (zo zeggen wij dit in het hoge Noorden!). Heel bijzonder hoor!
Wij 2suskes zouden deze give-away graag willen winnen... wij hebben hier namelijk in huis ook zo'n prachtig klein famke, haar witte rompertjes kunnen daarmee mooi opgefleurd worden!
Dikke tut!

Bij Saab zei

http://2suskes.blogspot.com/ van harte met jullie prijs! Stuur jullie adresgegevens naar saabshoutenspeelgoed@kpnmail.nl en dan stuur ik jullie de prijs!

2 suskes zei

Hi Saab!
Vandaag weer jouw give-away-stickers gebruikt voor onze tweede dochter, Jildau! Vandaag al weer 1 maand! Erg leuk om het zo vast te leggen op camera. Groetjes!