woensdag 11 januari 2012

Kringloopvondst

Ik vind het altijd heerlijk om rond te snuffelen in een kringloopwinkel. Veelal staan er een hoop spullen waar je niets mee kan of aan hebt. En soms staan er juist heel veel spullen die je allemaal mee zou willen nemen om er een prachtig plaatje van te maken, een nieuw leven dus!
Toch moet ik me altijd inhouden om niet te veel te kopen aangezien je huis anders volledig dichtslibt (of je moet heel consequent weer spullen weg gaan doen mmmm....), en ook m'n man ziet me weer aankomen met al die "rotzooi" (toch schat?? ;)).
Vanochtend zag ik echter een leuk tafeltje en 2 klapstoelen die heel handig zijn om bij te zetten bij een verjaardag of leuk in de tuin of in de huiskamer of een tafeltje voor de kinderen of....?? Nou ja, ik dacht dat ik ze wel ergens voor kon gebruiken, dus ik nam ze mee!
Gelijk maar wat verf bijgehaald, alles op waterbasis, dus ik kan weer aan de slag (...eh ja ok, kringloop is niet duur, maar ja die verf dan weer he, maar die kan ik ook weer gebruiken voor andere doeleinden, toch?). Een vrolijk kleurtje erbij voor de aankomende lente (ik wacht er met smart op). Nu alleen nog even uitvogelen welke kleur op welke stoel of tafel.Ben jij ook zo'n kringloopfan? Of vind je het juist verschrikkelijk?
En zo ja, wat is jouw favoriete plekje en wat vind je het leukst om te scoren?
Ik hoor het graag :)!


4 opmerkingen:

Elizabeth zei

heerlijk; kringloopspullen. Licht er wel aan hoe het allemaal neergezet is en het moet in een kringloopwinkel wel enigszins goed ruiken.
Maar ik heb ook wel veel spullen bij het grof vuil vandaan gehaald.
Dit is een prachtig setje. tafel en stoelen. Ik kan me voorstellen dat je de verleiding niet kon weerstaan.
En wat zij je man?

Bij Saab zei

Hoi Elizabeth,
ja he? Heerlijk op zoek naar schatten tussen al die spullen! M'n man heeft het nog niet gezien, hij is nog varen. Des te beter, ziet ie niet alles wat je koopt ;).
bedankt voor je reactie! gezellig

Unknown zei

Ik kan niet zonder de kringloop haha! Maar moet er niet te vaak komen want ik vind altijd wel wat!

Bij Saab zei

Ik weet wat je bedoelt Readkapke :), en dan moet je het ook nog ergens neerzetten!